Er du elektroinstallatør eller tavlebygger? Jobber du med automasjon, elektrofaglinjer eller annet innenfor elektromarkedet? Besøk EL i Vest 2022!

Her får du kunnskap om fremtidsrettede produkter, muligheten til å bli enda mer innovativ og bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden. Arrangementet har et bredt faglig fokus, og du vil møte alle de store elektrogrossistene og deres leverandører.

GRATIS INNGANG, MAT OG PARKERING FOR BRANSJEFOLK
- Stort messeområde, kurs og foredrag.

For påmelding og mer informasjon se: https://www.messeselskapet.no/_nyside/elivest/

 

ACTE er en leverandør av elektroniske komponenter, moduler, IT-løsninger samt EL-produkter til det norske markedet. Vi har våre største forretningsområder innen: Medical, Maritime, Industri, Elektro, Elektronikk og Infrastruktur. Som ISO 14001 sertifiserte skal ACTE aktivt bidra til en bærekraftig  utnyttelse av våre naturressurser og minimere belastningen på ytre miljø.

ACTE har høy kompetanse både på teknologiske løsninger og logistikk, og representerer ledende leverandører. Vi har kontorer på Skedsmokorset, midt mellom Oslo og Gardermoen. 

ACTE representerer bla. Elkapsling AB, en markedsledende produsent av kapslingsprodukter til kritisk infrastruktur. ACTE og Elkapsling inngår i, Lagercrantz Group, med en omsetning på over 4 Mrd. www.lagercrantz.com